DEMO

Tormek T8 Original

Tormek T-8 Original Länk till annan webbplats. är ett kraftfullt och mångsidigt våtslipsystem som har allt du behöver för att ta slipningen till en ny nivå. Den avancerade designen och användarvänligheten ger dig de bästa möjliga förutsättningarna för en lyckad slipning med toppresultat. Tormek T-8 Original passar utmärkt för både kvalitetsmedvetna hemmafixare och professionella hantverkare.

Tormek T4 Original

I Tormek T-4 Original Länk till annan webbplats. får du en kompakt kvalitetsmaskin perfekt för hem och hobby eller hantverkaren med begränsat utrymme. Knivar, saxar, gräsklipparblad och stämjärn. Ja, de flesta eggverktyg du kan tänka dig kan slipas vassare än nya med Tormeks omfattande jiggsystem. Universalstödet ger exakt repeterbarhet och på läderbrynskivan uppnår du rakbladsskärpa.

Tormek T-1 Kitchen Knife Sharpener

Till skillnad från en enklare slip, ett handbryne eller skärpstål slipas hela knivens slipfas, inte bara den yttersta delen av eggen. Med Tormek T-1 Kitchen Knife Sharpener Länk till annan webbplats. kommer du aldrig behöva skicka iväg dina knivar för slipning – du grundslipar dem enkelt själv till professionell skärpa på en minut. Hemma i ditt eget kök.

Tormek T-1 Kitchen Knife Sharpener är godkänd för hemmabruk.

Hjälpte informationen på sidan dig?